Susisiekime Palanga, Bartų g. ID: 167412ID:167412 Susisiekime

Modernus namas Palangoje

Kaina pagal užklausimą

252 m2
507 m2
2
5
4

Palanga, Bartų g.

Parduodamas naujas namas ramiame individualių namų kvartale ir tuo pačiu arti Palangos centro bei jūros. Tai bene moderniausias parduodamas gyvenamasis namas „tikrojoje/Senojoje Palangoje".

Natūralios statybinės ir apdailos medžiagos bei modernūs inžinerinai sprendimai leis pajusti komfortišką poilsį ir kokybišką kasdieninį gyvenimą.

Iki 3,5 metrų aukščio siekiančios lubos bei didžiuliai langai leidžia nuolat mėgautis ypatinga dienos šviesa ar jaukiai krintančiais šešėliais.

Namo išplanavimas skiria jį į dvi dalis – šeimininkų (172 kv.m) ir svečių (80 kv.m). Šeimininkų dalį sudaro per du aukštus išsidėstę - svetainė, virtuvė, darbo kambarys, trys miegamieji kambariai, dvi drabužinės, du san mazgai ir katilinė. Svečių dalis – tai du autonominiai dviejų kambarių apartamentai pirmame ir antrame aukšte, turintys atskirus įėjimus.

PAGRINDINIAI NAMO PRIVALUMAI:

Vieta – tvarkinga nejudri gatvė, išgražinta pušimis ir kitais medžiais, kurioje įsikūrę vien tik individualių namų savininkai; vos 800 m iki Birutės parko ir 1,5 km iki jūros;

Išskirtinai moderni statyba kuri ne tik suteiks komfortą bet ir ekonomizuos eksploatavimo kaštus;

Aktyvus namas, kuris gali pats save išsilaikyti, nuomojant apartamentus svečiams;

Susisiekime

Kristina Marčiulevičienė

Baltic Sotheby's International Realty

Ypatybės

  • Uždaras kiemas
  • Aukštos lubos
  • Sieninė spinta
  • Miesto vandentiekis
  • Vitrinos/Panoraminiai langai
  • Geoterminis šildymas