Susisiekime Vilnius, Senamiestis, Šv. Ignoto g. ID: 154112ID:154112 Susisiekime

Išskirtinis, renovuotas XVI a. pastatas

Kaina pagal užklausimą

651 m2
3

Vilnius, Senamiestis, Šv. Ignoto g.

Parduodamas išskirtinis, pilnai renovuotas XVI a. pastatas Vilniaus senamiesčio širdyje. Name įrengti 6 erdvūs apartamentai nuo 70 iki 90 kv. m. Klasikinis, jaukus įrengimas, marmuras ir granitas, nepakartojami Vilniaus vaizdai, žvelgiant į bažnyčių bokštus, Prezidentūrą bei Senamiesčio ramybė vidiniame kieme sužavės net ir visko mačiusį lankytoją. Apartamentus galima panaudoti tiek asmeniniams poreikiams tiek verslui. Tai puiki vieta gyvenimui ar keliaujantiems ir norintiems pajausti puikų Senamiesčio dvasios bei prabangos derinį.

Visuose apartamentuose rasite erdvią svetainę poilsiui ir namų šilumą kurstančiu židiniu, jaukų miegamąjį su dvigule lova ramiam miegui, pilnai įrengtą virtuvę ir vonios kambarį. Visi butai turi individualiai valdomą šildymo ir vėsinimo sistemą, marmurinį židinį, granitinius stalviršius, erdvias spintas, palydovinę TV, internetą, virtuvės įrangą ir buitinę techniką, kokybišką santechninę įrangą.

Name taip pat įrengta erdvi 162 kv. m konferencijų, pobūvių ar laisvalaikio praleidimo salė talpinanti net iki 40 žmonių. Patalpoje sumontuota konferencijų įranga, aukštos kokybės audio/video technika, oro kondicionavimo sistema. Jaukumą ir namų aplinką sukurs maloni atmosfera, židinys bei prabangios marmuro detalės. Po darbų galima atsipalaiduoti pirtyje bei baseine.

Pastatui priklauso 3,55 aro žemės sklypas, kurio dėka galima parkuoti automobilius vidiniame, uždarame kieme.

Susisiekime

Mantas Kučinskas

Baltic Sotheby's International Realty